Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 12:52 29.08.2022 Закусочна галета з карамелізованими сливами та сиром бріГалета - самий вдячний вид випічки - все, що на кухні знайшли, на галетне тісто виклали і запекли. Тісто універсальне, начинка на будь-який смак, чи солона, чи солодка. Сьогодні галета для гурманів
Для тіста: 50 мл олії 60мл окропу 1ч.л. оцту 1/4ч.л. солі 130г борошна 0.5ч.л. розпушувача
Для тіста змішати олію, окріп і оцет. Борошно змішати з сіллю та розпушувачем. Влити рідину до борошна та замісити м'яке тісто. Загорнути тісто в плівку і залишити на 30 хвилин при кімнатній температурі.
Начинка: 300гр. слив без кісточок 40гр. сахару 50гр. бальзамічного оцту тим'ян 80гр. сиру брі грецькі горіхи та мед для подачі
Цукор насипати в сковороду та поставити топитися на середній вогонь. Як тільки цукор розтане додаємо бальзамічний уксус і порізані навпіл сливи. Додати тим'ян за бажанням. Протомити хвилин 5-7. Зняти з вогню Тісто розкачати, викласти сливи і відправити в духовку на 25 хвилин при 180С. Сир порізати. Готову галету дістати, розкласти сир і відправити в духовку ще на 5-7 хвилин При подачі посипати волоськими горіхами та полити медом. Тетяна Хвиль Переглядів: 1231
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |