Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 11:37 28.08.2022 Супчик із запечених томатівНаш новий фаворит серед супів в цьому сезоні - просто, смачно, ароматно. Просто ідеальна страва, особливо, якщо ви щасливі власники океану томатів і просто вже не знаєте, що ж з ними ще придумати. На 4 порції: 1кг свіжих томатів червона цибулина 2 головки часнику розмарин/чебрець сіль, перець оливкова олія
Для подачі бринза бальзамічний соус багет твердий сир
Томати помити та порізати. Беріть трохи втомлені, які на грані, так ви не викинете продукт і зварите смачний суп. Червону цибулину так само, почистити і порізати. Часник розрізати навпіл і покласти на томати прямо в шкірці. Додати трави, сіль та перець. Добре полити оливковою олією та відправити в духовку на 1-1,5 години при 180С. Викласти все в каструлю, часник видавити як з тюбика, добре пробити блендером. Поставити на плиту і прокип'ятити пару хвилин, доведіть до смаку сіллю та перцем. Порізати багет та потерти сир. Викласти багет на деко, збризкати оливковою олією і посипати тертим сиром. Відправити в духовку хвилин на 5-7 за 180С. Подавати суп із сирними грінками. В кожну тарілку викласти бринзу кубиками, додати за бажанням кілька крапель соусу-бальзамік та зелень. Якщо томати кислуваті, додайте в суп щіпку цукру, це відтінить смак і прибере зайву кислотність. Тетяна Хвиль Переглядів: 1136
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |