Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 16:39 16.08.2022 В`ялені сливи за 30 хвилинПідніму вище рецет, він однозначно вартий уваги, тим більше, що його перевірила за багато років не тільки я. Тож раптом хто не знайомий із рецептом швидков'ялених слив - ідеальна нагода спробувати. Це смакова бомба, особливо для прихильників сирів з пліснявою, таке поєднання щось неймовірне, а до м’яса, а до салату з копченостями? А просто на тост з крем-сиром?
На 2 баночки по 300мл:
1-1,2кг слив сорту «венгерка»
Миємо фрукти, виймаємо кісточку, викладаємо на тарілку зрізом вверх. А далі в’ялимо так само, як і томати: 4 підходи по 5 хвилин при 100% потужності мікрохвильовки. Тільки різниця в тому, що тут сік зливати немає потреби, так як сік, що виділяється є густим та солодким, що покращить смак готового продукту – сливи будуть скоріше нагадувати цукати. Після останнього етапу в’ялення сливи гарячими (холодними важко зняти з тарілки) викладаємо в стерилізовані баночки. І ось тут спираємося на свої уподобання. Для закусочного варіанту або для гарячих, м’ясних страв готові сливи присипаємо сіллю та тим’яном (він тут ідеально пасує) та заливаємо гарячою олією. Можна додати сушений пластівцями часник та базилік, можна розмарин, але обов'язково вся зелень має бути сушена. Відразу закриваємо кришками та зберігаємо в прохолодному місці. Тетяна Хвиль Переглядів: 1184
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |