Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 08:44 09.08.2022 Шоколадний кекс з бобами ТонкаСьогодні і фото під погоду - темне, похмуре, і рецепт - насичений, шоколадний - ідеальний до кави.
150 гр. яєць 50 гр. інвертний цукор (можна замінити медом) 100 гр. цукор 50 гр. мигдальне борошно 20 гр. какао 5 гр. розпушувач 80 гр. борошно пшеничне 110 гр. вершки 0,1 гр. боб тонка 80 гр. масло вершкове Вершки нагріти із дрібно натертим бобом тонка. Дати настоятися 15-20 хв під плівкою. Охолодити до кімнатної температури. Процідити. Борошно просіяти з розпушувачем та какао. Змішати з мигдальним борошном. Масло розтопити. Усі інгредієнти мають бути кімнатної температури !!!! Яйця змішати з цукром вінчиком, трохи підзбити. Додати просіяну брошняну суміш. Додати вершки та вершкове масло. Змішати суміші до повного поєднання. Розподілити у кексовій формі. Включити духовку на 180 ° С і поставити випікати кекс на 20 хв і ще 15-20 хв при температурі 160 ° С. Дістати із духовки. Залишити охолоджуватися. Після повного охолодження обернути щільно харчовою плівкою. Далі дієте за бажанням - можна покрити кекс нейтральною глазур'ю (так він довго залишиться дуже соковитим), прикрасити за бажанням або подати відразу до чаю. Тетяна Хвиль Переглядів: 1084
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |