Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 08:57 12.07.2022 Порічковий мармелад з базилікомЯкщо відверто, то це просто крутезний фінальний штрих до сирної тарілки, до млинців чи прошарок до тортів - поєднання дуже смачне, а готується лічені хвилини, тож поки сезон порічок наполегливо раджу готувати! Пропорцій як таких немає, відштовхуємося від ваги протертих ягід. Довести порічки і трішки води (ну десь треть стакана на дві літрові банки ягід) до кипіння, зняти з вогню, протерти через сито, зважити - скільки соку, стільки ж і цукру додаємо, кілька гілочок базиліку і ставимо на вогонь, до кипіння доводимо і тримаємо на середньому вогні хвилин 5-7, пінку знімаємо. А тоді відразу в стерилізовані банки і закриваємо. Застигає буквально за кілька годин. Тетяна Хвиль Переглядів: 899
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |