Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 14:02 07.07.2022 Запечена морожена картопляУ мене є ще одна смачна і дуже оригінальна у приготуванні страва. В цьому рецепті дуже цікавим є саме спосіб приготування картоплі. Поки вона молода - вперед!
Картопля дрібна - 10 шт Олія оливкова - 1 ст.л. Масло вершкове - 15 г Сіль, чорний перець, прованські трави – за смаком
Дрібну картоплю почистити і відварити в підсоленій воді 8 хв. Злити воду та охолодити. Викласти на тарілку, накрити харчовою плівкою та поставити в морозильну камеру щонайменше на 1 годину. Налити на деко оливкову олію і розтоплене вершкове масло, добре обваляти в ньому картоплю, щоб вона вкрилася щедрим шаром олії. Посолити, поперчити, додати спеції до смаку (у мене прованські трави). Нагріти духовку до 220 град. Запікати картоплю в гарячій духовці до красивого золотистого кольору - мені знадобилося 30 хвилин. Цей спосіб цікавий тим, що завдяки заморожуванню картопля виходить м'якою, пюреподібною всередині і хрусткою зовні. Подавати у гарячому вигляді. Тетяня Хвиль Переглядів: 1262
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |