Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 14:51 08.06.2022 Домашня ковбаса у фользіНайсмачніша з усіх ковбас – це, звичайно ж, домашня ковбаса, зроблена своїми руками, без жодних шкідливих добавок та домішок. Але проблема: не кожна господиня «горить бажанням» морочитися з кишками. Ця копітка справа не багатьох приваблює, особливо з незвички. Тому пропоную спробувати дуже простий рецепт домашньої ковбаски, яку можна приготувати у фользі.
Свинини (лопатка, стегно) – 1 кг Куряче філе – 700-800 гр. Сало – 200 гр. Яйця – 3-4 шт. Часник – 6 зубчиків Крахмаль – 3-4 ст. л. Сіль – 1,5 ч. л. Перець чорний та духмяний – за смаком
М'ясо та сало прокрутити через м'ясорубку.Збити яйця, додати крохмаль, перемішати так, щоб не утворилися грудочки. Акуратно змішати фарш з яєчною сумішшю, щоб вийшов фарш однорідний. Готовий фарш викласти ложкою на відрізок фольги у вигляді ковбаски. Загорнути фарш у фольгу, як загортають цукерку, при цьому треба щільно закрити краї, щоб сік не витікав при запіканні. Ковбасу викладаємо на деко і запікаємо в духовці при 180-200˚С, протягом 1 години. Даємо відпочити хвилин 10, тоді знімаємо фольгу і подаємо. Тетяна Хвиль Переглядів: 1112
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |