Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 13:55 30.05.2022 Полуниця в`ялена в соусі бальзамікНе знаю чи балуєтеся ви такими непотрібностями як в'ялена полуниця, але мене не полишає впевненість, що найкраща і найгарніша половина людства мене підтримає - це мастхев! Не знаю як довго в'ялена полуниця зберігається, тому що роблю її максимум на кілька разів. Ну просто з'їдається швидко, причому тільки в одну особу. Завжди думаю - добре, що не вживаю спиртного - під келишок просекко або розе, полуниця уходила б миттєво. Ну що? Помідори в'ялимо, сливи в'ялимо, вишні в'ялимо, про кабачки-баклажани-перець не забуваємо, ну-мо до полуниці?!
Полуниця - 0,5 кг Цукор 2 столові ложки Бальзамічний оцет - 2-4 столові ложки Трави (чебрець, розмарин, базилік) за бажанням
Духовку розігріти до 120С. Полуницю помити, видалити хвостики, якщо велика порізати на 2-4 частини, залежно від розміру. Змішати оцет та цукор. Краще взяти половину бальзамічного оцту, половину бальзамічного крему. Акуратно перемішати ягоди і заправку, викласти на деко, в'ялити 2,5-4 години, до загустіння рідини, що виділилася, полуниця повинна зменшитися в розмірах. Перекласти в банку разом із сиропом. Зберігати у холодильнику. Ну а потім до салатів, чи просто на підсушений багет з крем-сиром, або як віддінок до прошутто чи хамону - насолоджуйтесь і не забудьте келих білого, це чудово! Тетяна Хвиль Переглядів: 909
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |