Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 19:13 25.05.2022 Свинячі серця запечені в соусіВиявляється, що навіть субпродукти можна готувати так, ніби в мішленівському ресторані. І йдеться не про телячий язик, а про значно бюджетні свинячі серця. В записнику вже є салат із серця, тепер черга гарячої страви, повірте - буде смачно.
1 кг свинячих сердець 3 цибулини 1 велика морква лавровий лист 0,5 кг печериць 0,5 л сметана 20% 1 склянка волоських горіхів 3 зубчики часнику зелень: пучок кропу, пучок петрушки, пучок кінзи сіль перець
Відварити серця до готовності (приблизно хвилин 40- година) у воді з морквою, цілою цибулею, лавровим листом. Гриби почистити і нарізати. В сковороді нагріти олію і обсмажити до прозорості дві цибулини, що залишилися. Додати гриби і обсмажити до готовності. Серця нарізати кубиками, викласти в глибоку ємність, додати гриби з цибулею.
Для соусу: змішати сметану з часником, додати подрібнені горіхи та за смаком додати зелень. Посолити, поперчити. Вилити до сердець з грибами, перемішати. Поставити все розігріту духовку до 200С на 20 хвилин. В ідеалі цю страву треба подавати зі смаженою картоплею та маринованими огірками, але згодиться і картопляне пюре з салатом зі свіжої капусти. Тетяна Хвиль Переглядів: 1121
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |