Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 14:56 29.04.2022 Бездріжджові пиріжки на кефіріНу і ще трішки про яйця. Точніше, про те, де ж їх прилаштувати. Ще один варіант - пиріжки! Ні, без заморочок із дріжджами, а прості, на кефірі. Ці пиріжки готуються ну дуже швидко, виходять ніжними та повітряними, головне, не піддатися спокусі досипати ще кілька жменьок борошна. ⠀ 360 гр. борошна 250 мл кефіру 4 ст.л. олії 0,5 ч.л соди 0,5 ч.л солі 1 ч.л цукру ⠀ Для начинки: 4 відварені яйця і пучок зеленої цибулі (дрібно порізати) ⠀ У мисці змішати сіль і цукор, додати кефір, перемішати. Додати соду, перемішати. Кефір кімнатної температури! Додати 3 ст.л олії та борошно, перемішати і додати ще 1 ст.л олії. Викласти тісто на присипаний борошном стіл і замісити доки воно не стане м'яким і не перестане липнути до рук, борошно не додавати! Розділити тісто на частини, скачати їх кульки. . Кожну кульку присипати борошном, розкачати в коло і викласти на нього начинку, скласти навпіл і защепити краї. Акуратно пройтися пиріжком качалкою. Для начинки злегка обсмажуємо цибулю, додаємо подрібнені яйця, солимо, перчимо за смаком і обсмажуємо 2-3 хвилини, охолоджуємо. Смажити пиріжки з двох боків на сковорідці з добре розігрітою олією на середньому вогні. Ці пиріжки потрібно з'їсти в той же день, оскільки розігріті вони не такі смачні. ⠀ Тетяна Хвиль Переглядів: 1173
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |