Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 10:58 27.04.2022 Яєчний салатА що ви робите з вареними яйцями, коли після свята на них вже і дивитися важко? Пропоную салатик, не можу сказати, що легкий і літній, але смачний і цікавий, а якщо подати його на підсушеному багеті з овочами та листям салату да під біле сухе вино, то це ідеально замінить обід або вечерю. Це класика єврейської ашкеназької кухні, яку варто спробувати. Один з найдоступніших салатів, який тільки можна вигадати. І його вигадали! Ті самі єврейські господині, які вміють приготувати з однієї курячої тушки обід із 6 страв! ⠀ Яйця, зварені круто - 6 шт Цибуля – 1 велика або навіть 2 шт Куряча шкіра – з двох стегенець Сіль, перець, цукор Зелена цибуля – невеликий пучок ⠀ Цибулю нарізати кубиками. Курячу шкірку смужками. Покласти шкірку на холодну сковороду, зробити середній вогонь і смажити, поки з неї не витопиться жир, а сама шкірочка не стане сухою і золотистою. Вийняти шкварки зі сковороди, посолити. На жиру, що вийшов, посмажити цибулю до золотистого кольору. Якщо жиру буде мало, додати олію. Цибулю при смаженні посолити і додати ½ ч.л цукру. Дати цибулі охолонути. Нарізати яйця кубиками, зелену цибулю кільцями. Змішати яйця зі смаженою цибулею. Посолити, поперчити. Додати зелену цибулю і все перемішати. Зверху прикрасити шкварками. До речі, такі шкварки самі по собі дуже смачні, особливо якщо їх присипати сіллю крупного помолу і пластівцями часнику. ⠀ Тетяна Хвиль Переглядів: 1036
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |