Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 08:32 04.04.2022 Сирна паска «Три шоколада»Я тут подумала і вирішила вже почати публікувати рецепти до Пасхи. Щоб був час обрати, придбати продукти, щоб за такими клопотами трохи відволіктися і згадати про життя, яке було до..... і яке дуже скоро відновиться. Рецептів маю небагато, але всі вони класні, смачні і з доступних продуктів. Почну з сирної паски, про яку моя дочка сказала, що смачніша за тістечко.
500 г сиру будь-якої жирності 3 яєчні жовтки, 100 гр. вершків 33% 100 гр. вершкового масла кімнатної температури 60 гр. цукру 10гр. ванільного цукру 50 гр. білого шоколаду 50 гр. молочного шоколаду 50 гр. темного шоколаду ⠀ Сир протерти через сито, додати цукор і збити блендером до гладкості, потім додати жовтки, вершки, ванільний цукор, перемішати. Додати порізане масло і міксером збити до пишності і однорідності. Перелити сирну масу в товстодонну каструлю, поставити на маленький вогонь і помішуючи нагрівати до перших бульбашок (не кип'ятити!). Маса спочатку буде густою, але в міру нагрівання вона стане більш рідкою... так і має бути. Як тільки з'явилися "бульки", вогонь вимкнути. Відразу ж масу, поки вона гаряча, розділити на три частини, в кожну частину додати по кожному виду шоколаду. Розмішати до розчинення шоколаду. Охолодити шоколадні маси до кімнатної температури, інколи перемішуючи їх. Потім прибрати в холодильник години на 2-3, щоб маси загусли. Пасочницю застелити змоченою в кип'яченій воді і складеною в 1-2 шари марлею. Викласти сирну масу в пасочницю чергуючи шари, пасочницю поставити в сито, сито в відповідну ємність, зверху покласти вантаж. Поставити всю цю конструкцію в холодильник, щоб скло зайва рідина ... час для стікання сироватки від 12 годин і більше. Далі знімаємо форму, знімаємо марлю і можна пробувати. У мене форми спеціальної не має, тому я використовую пластмасовий горщик для квітів зі спеціальними отворами. Тетяна Хвиль Переглядів: 1034
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |