Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 10:28 01.04.2022 Вівсяне печивоЦе саме таке печиво, як я давно шукала - ароматне, хрустке з в'язкою серединкою. Таке печиво з молоком було смачнющим полудником для моєї доці, ну ладно - для мене теж, тому однозначно раджу його приготувати! Всі компоненти виключно кімнатної тепмератури!
195 гр. світлих та темних родзинок 195 гр. вершкового масла кімнатної температури 175 гр. цукру 80 гр. яєць 180 гр. пшеничного борошна 10 гр. меленої кориці 7 гр. соди 4 гр. солі 10 гр. ванільного цукру 195 гр. вівсяних пластівців швидкого приготування ⠀ Родзинки заздалегідь промити і замочити в окропі на 30 хвилин, потім обсушити на паперових рушниках. Вершкове масло збити до кремового стану за допомогою насадки лопатка. Додати цукор, ванільний цукор, перемішати в міксері до однорідності. Додати до суміші яйця. Змішати борошно, корицю, соду та сіль. Додати в два прийоми до масляної суміші та швидко перемішати. Всипати вівсяні пластівці, перемішати. Додати родзинки, знову перемішати. Накрити тісто плівкою та прибрати в холодильник на півгодини. Сформувати кульки. Духовку нагріти до 160 ° С, випікати 12-15 хвилин. Не пересушіть! Діставайте печиво з духовки трохи недопеченим. Вам може здатися, що печиво сире, але коли воно охолоне, воно буде хрумким по краях і м'яким усередині. Тетяна Хвиль Переглядів: 864
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |