Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 10:00 31.03.2022 Кримські чебурекиНе претендую на автентичність рецепту, саме під такою назвою знайшла на просторах інтернету, зацікавило і вирішила спробувати. Результат потішив - смачні, соковиті, тісто неймовірно схоже на листкове. Начинку можна взяти будь-яку, м'ясну, сирну, капусну, зелень. Моя улюблена сирна, чоловік з дочкою люблять м'ясну, тому роблю в двох варіантах.
3 склянки борошна 1 жовток 1/3 ст. олії 3/4 склянки води 0,5 ч.л. Фарш - звичайний, секрет цих чебуреків у тісті, тому фарш для них можна взяти за своїм смаком (я беру фарш 70% свинини, 30% яловичини) - 1 кг. Природно у фарш додається цибуля, сіль та перець. Борошно просіюємо в миску. Жовток кладемо в склянку і доливаємо води до 3/4 склянки, солимо і перемішуємо. Цю суміш ми ллємо тонким струмком в борошно, поступово розмішуючи борошно круговими рухами, поки не почнуть утворюватися «борошневі пластівці». Тепер ллємо олію і недовго замішуємо тісто. Тепер дивимося на тісто: якщо воно круте, додаємо ще трохи води. Відразу має бути видно, що тісто вийшло трохи листкове. Кладемо тісто в пакет і даємо йому полежати 30-40 хвилин. Тепер можна ліпити чебуреки звичайним для вас способом. Потім обсмажуємо їх із 2 сторін і кримські чебуреки готові! Тетяна Хвиль Переглядів: 748
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |