Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 09:14 14.03.2022 Швидкосупчик з консервиНе знаю чому, але я дуже люблю цей суп і навіть в мирний час готую його раз в місяць точно. Тепер вирішила поділитися рецептом і в записничку, можливо комусь стане в пригоді.
На 4 порції: 1 банка консерви в томаті (у мене сардина) 1 картоплина 1 середня морквина 1ст.л. дрібної вермішелі типу "павутинка" зелень, що є в наявності
В каструлю викладаємо почищену і порізану дрібним кубиком картоплю, тремо моркву, викладаємо весь вміст консерви, заливаємо водою ( приблизно 1-1,2л) і доводимо до кипіння. Хвилин через 5 додаємо вермішель, зменшуємо вогонь і варимо до готовності картоплі, так як різали ми її дрібно, то звариться вона швидко. Ріжемо зелень, яка є в наявності і теж викладаємо в каструлю, виправляємо на сіль, перець, виключаємо вогонь і подаємо. Тетяна Хвиль Переглядів: 1111
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |