Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 11:54 28.02.2022 Французькі млинці від Поля БокюзаХочеться трохи відволіктися від страшного сьогодення, а для мене найкращим антистресом є готування. Сьогодні будуть французькі млинці відомого шефа. Якщо ви хоч трохи знайомі з французькою кухнею, то ви, напевно, чули ім'я цього шефа - Поль Бокюз. Млинці за цим рецептом вийдуть навіть у новачків.
Приблизно на 15 млинців: Вершкове масло - 50 гр Борошно - 250 гр Цукор – 1 ст.л. Сіль - 1 щіпка Яйце - 3 шт Молоко – 500 мл
Розтопити масло. В мисці змішати борошно, цукор, сіль та яйця. Додати молоко та акуратно перемішати віночком. Додати розтоплене масло, перемішати, накрити миску рушником та залишити тісто на столі на 1 годину. Розігріти сковороду, змастити олією і випікати млинці. Готові млинці викладати на тарілку і накривати плівкою, щоб краї не обсихали. Подаємо з медом, йогуртом та вірою в краще! Тетяна Хвиль Переглядів: 830
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |