Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 10:41 21.02.2022 Млинці на ряжанціХочу поділитися кількома рецептами млинців, адже коли ж це ще робити, як не перед Масляною, щоб подивитися і обрати саме те, що підходить. Почну із закусочних млинців, хоча начинка може будь яка, та чомусь саме з цими млинцями обожнюю слабосолену рибу (скумбрія, сьомга, оселедць), вершковий крем-сир і листя салату. Ну рибу звісну можна замінити на ікру, на червону, або бюджетніший варіант - ікра мойви або тріски. Але перше робимо млинці, поки вони охолонуть хось придумається з начинкою.
ряжанка 500 мл яйце 1 шт олія 2 ст.л. цукор 1 ст.л. сода харчова 1 ч.л. (під ніж) сіль дрібка борошно 120-150 гр ⠀
Всі інгредієнти кімнатної температури. В ряженку додаємо соду, розмішуємо, тоді додаємо яйце, олію, цукор, сіль. Просіюємо борошно, змішуємо до однорідності. Тісто за консистенцією має бути, як рідка сметана. Смажимо млинці як звичайно. Даємо повністю охолонути, якщо плануємо робити з начинкою, якщо планується просто зі сметаною, медом або джемом, то подаємо гарячими. Тетяна Хвиль Переглядів: 866
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |