Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 11:55 26.01.2022 Канапки з оселедцем та насінням соняшникаМоя любов до оселедця, напевно, немає меж - в різному вигляді, солений, свіжий чи сугудай - завжди їм із задоволенням. А сьогодні ділюся ідеєю канапок, які готую вже років двадцять, дуже цікаві і неймовірно смачні. Такий собі перекус за 5 хвилин. Пропорції вільні, на свій смак. Житній хліб ріжемо і підсушуємо в тостері чи на грилі. Обираємо найсмачнішого оселедця, чистимо, звільняємо від кісточок і ріжмемо дрібними кубиками. Насіння соняшника підсмажуємо на сковорідці, якщо вже маєте підсмажене, спробуйте на смак чи не потрібно підсушити - це важливо! Свіжий огірок нарізаємо такими ж кубиками як і оселедець, подрібнюємо кілька пір'ячок зеленої цибулі, все змішуємо, додаємо трішки майонезу, виключно щоб об'єднати масу, і кілька крапель лимонного соку. Викладаємо на підсушений хліб, прикрашаємо зеленню і можна насолоджуватися. Тетяна Хвиль Переглядів: 916
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |