Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 09:24 17.01.2022 Морквяний кексПочаток року в записничку хочу відзначити простим, але дуже смачним кексом, з морквою та родзинками. Мені дуже подобається додавати до тіста такі доданки як морква, буряк (так-так, до шоколадного просто клас!), гарбуз чи кабачки - овочі додають соковитості і відтіняють солокий смак випічки. Тож обов'язково раджу спробувати цей пряний, смачний кекс, поки ще зима і саме час на такі багаті смаком солодощі. морква 260гр. яйця 2шт. олія 120гр. сметана 80гр. цукор 150гр. родзинки 70гр борошно 290гр. розпушувач 1,5 ч.л. кориця 2/3 ч.л. дрібка солі та куркума, можна мускатний горіх, на ваш смак
Просіяти борошно і змішати з розпушувачем, цукром, корицею та щіпкою солі. Моркву пробити в комбайні (якщо з'явиться сік - віджати), додати яйця, сметану, олію, перемішати. Всипати сухі інгредієнти та перемішати. Додати родзинки. Випікати при температурі 170-180С близько години, дивіться по своїй духовці. Тетяна Хвиль Переглядів: 1099
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |