Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 17:42 25.12.2021 Швидка буженинаЩе один елемент м'ясної тарілки на святковий стіл - буженина. Дуже ароматна, м'яка і смачна. І готується всього-навсього 40 хвилин. Я її готую частенько, щоб класти на бутерброди замість ковбаси. Раджу спробувати приготувати!
На 1 кг свинячої шиї 2ч.л.солі (під ніж) 5 зубчиків часнику 5 лаврових листочків 500мл кип'ятку
М'ясо промиваємо, ретельно просушуємо. Робимо надрізи, щоб нашпигувати часником, натираємо сіллю. Залишаємо на хвилин 30, але раптом приготуєте з вечора і забудете в холодильнику буде тільки краще. Обсмажуємо м'ячсо на великому вогні з усіх боків до рум'яної шкоринки. У вогнетривку ємність кладемо лаврові листочки, на них м'ясо, заливаємо кип'ятком, закриваємо кришкою. Якщо ємність не передбачає кришки, то закриваємо фольгою в три шари. Ставимо в духовку при 180С на 40 хвилин. Тоді виймаємо, охолоджуємо під пресом і можна нарізати. Тетяна Хвиль Переглядів: 779
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |