Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 11:05 15.12.2021 П`яні мандариниАга, не очікували? Печиво печивом, але й про дорослих теж не треба забувати, в коробку з печивом для дітей покладіть баночку п'яних мандаринок для їх батьків і загальна радість та вдячність вам забезпечена, ну і звання "господиня 800 левела" теж приємно отримати. А рецепт дуже простий, головне вибрати найменші мандаринки, і навіть краще не дуже солодкі, оскільки всеодно вони будуть в сиропі.
На баночку 300мл: 250 гр маленьких мандаринів 200 гр цукру 50 мл води дрібка кориці 100 мл коньяку лимонна кислота на кінчику ножа
Змішати цукор та воду, прогріти на вогні до розчинення цукру Мандарини розрізати на четвертинки і додати в цукровий сироп, очищати від шкірки їх не потрібно. Варити 10-15 хвилин на середньому вогні до легкого карамельного кольору. Акуратно влити коньяк, додати корицю та лимонну кислоту. Трохи прогріти і перекласти в чисту суху баночку. В холодильнику мандаринки зберігаються дуже довго, не менше півроку. Самі мандаринки можна додавати до морозива, вафель, а на основі сиропу варити глінтвейн, грог, робити різні коктейлі, а першого січня можна з мандаринками зробити похмільні бутерброди - підсушений багет, сир брі чи камамбер, п'яні мандаринки і трішки рожевого перцю зверху. Тетяна Хвиль Переглядів: 765
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |