Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 12:12 08.12.2021 Шоколадні підковки на щастяНу що? Продожуємо наповнювати нашу святкову коробку печивом. Сьогодні не самий бюджетний варіант, але смачний, ароматний і дуже святковий.
180.борошна 40гр.крохмалю кукурудзяного 30гр.какао 200гр.масла з холодильника 100гр.мигдального борошна 70гр.цукру 2 жовтки дрібка солі ванільний цукор
Для оздоблення: цукрова пудра розтоплений шоколад
Змішуємо всі сухі інгредієнти: борошно, крохмаль, какао, мигдальне борошно, сіль, цукор, ванільний цукор. Масло пробиваємо в блендері з сухою сумішшю до дрібних крихт, додаємо жовтки і швидко замішуємо однорідне тісто. Формуємо циліндр, загортаємо його в плівку і кладемо в холодильник на 1 годину. Холодне тісто ділимо на шматочки розміром з горішок, формуємо ковбаску, яку згортаємо як підковку. Викладаємо печиво на деко і випікаємо при 180С 12-15 хвилин. Готове печиво ще гарячим присипаємо пудрою або, за бажанням, кінчики підковок занурюємо в розтоплений шоколад. Тетяна Хвиль Переглядів: 885
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |