Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 10:18 02.12.2021 Лінива камбалаІ лікарі, і дієтологи в один голос стверджують, що треба їсти більше риби, причому краще запечену або на пару. У мене не дуже люблять парову рибу, а от запечену їдять із задоволенням. Наприклад, ліниву камбалу готові їсти раз тиждень і не набридає. Це навіть не рецепт, а маленькі лайфхакі з приготування.
Зі спецій використовуємо сіль, перець, сумах. Гострим ножем зробити на темному боці риби красиві рівні надрізи. Далі посипте рибу спеціями з усіх боків. Із сумахом без фанатизму. Залиште хвилин на 10-15 на столі. Відправляйте рибу в духовку 180 ° С на 15 хвилин. Поки чекаємо на розкриття її чакр, готуємо масло. ⠀ Вершкове масло 40 гр. Оливкова олія 1 ч.л. Часник 2 зубчиків Петрушка 2-3 гілочки (тільки листя) ⠀ Ставимо сковорідку на середній вогонь, розтоплюємо масло і додаємо олію. Додаємо пропущений через прес часник і дрібно нарізану петрушку. Смажити нічого не треба, просто разом трохи прогріти. Дістаємо рибу з духовки, на той час верхня частина вже красиво розкриється, і поливаємо її маслом, намагаючись потрапити петрушкою та часником у розрізи. Ставимо форму в духовку ще 10 хвилин. Наприкінці можна увімкнути режим гриль хвилини на 3. Подавайте із зеленим салатом або стручковою квасолею. І з хорошим хлібом, щоб макати його в залишки соку на деку. Тетяна Хвиль Переглядів: 761
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |