Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 09:05 28.10.2021 Гарбузовий крем-суп з болгарським перцемСезон крем-супів вже відкрито, тому варто згадати про гарбуз, цвітну капусту, броколі або гриби - все те, з чого можна приготувату насичену, ароматну страву. У мене сьогодні крем-суп з гарбуза та болгарського перцю, а смаковим додатком виступає зернистий сир.
На 3 порції: 2 шт червоного болгарського перцю 400 г м'якоті гарбуза 1 ст. л. крему бальзамік 0,5 ч. л. копченої паприки сіль і перець 100гр. зернистого сиру (можна замінити на фету)
Перці та шматочки гарбуза запекти в духовці при 200С - гарбуз повинен стати м'яким, а у перців шкірка трохи підгорить. Перці закриваємо в пакеті і залишаємо хвилин на 10, після чого чистимо від шкірки та насіння. Скласти гарбуз і перець у невелику каструльку і залити водою, щоб та покрила овочі. Варити на маленькому вогні протягом 20 хвилин, посолити, поперчити до смаку, додати копчену паприку. Пробити блендером до гладкості, додати бальзамік. Подавати, додавши сир у кожну тарілку. Буде смачно, якщо зверху додати кілька крапель оливкової олії. Тетяна Хвиль Переглядів: 796
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |