Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 09:40 25.10.2021 Штрудлі з тушкованою капустоюСьогодні в меню швабська кухня - проста, зрозуміла, гаряча та поживна. Штрудлі з капустою перегукуються на нашими галушками, але певні відмінності все ж є, тому варто спробувати, тим більше, що готується просто, продукти завжди під рукою.
На 6-8 порцій: м'ясо -300гр. капуста свіжа -250гр. капуста квашена -300гр. морква 1шт. вода -150-200мл. олія -30мл. цибуля-1 шт. сіль, перець за смаком Для тіста: борошно -140гр. кефір -100 мл. олія -1 ст.л. дріжджі сухі -0,5 ч.л. цукор -0,5 ч.л. сіль -0,5ч.л. часник -3 зуб. кріп -2-3 гілочки
До кефіру, додаємо сіль, цукор, дріжджі, борошно. Замішуємо тісто, додаємо олію. Залишаємо тісто для підйому. М'ясо ріжемо кубиками, цибулю чверть кільцями, моркву натерти на тертці. Свіжу капусту шаткуємо соломкою. В каструлі розігріваємо олію і кладемо м'ясо. Додаємо цибулю до м'яса і смажимо ще хвилини 2, додаємо моркву, смажимо ще хвилини 2. Солимо, перчимо за смаком і додаємо квашену капусту. Смажимо на середньому вогні 10 хвилин, періодично помішуючи. Тепер додаємо свіжу капусту і смажимо ще хвилин 5, як капуста зменшиться в розмірі, вливаємо воду і залишаємо тушкуватися на середньому вогні хвилин 10-15. За цей час займемося тістом. Тісто обминаємо і розгортаємо в пласт, товщиною приблизно 5-7 мм. Змащуємо олією і загортаємо рулетом. Розрізаємо на шайбочки. Капусту утрамбовуємо, за потреби додаємо ще води (щоб покривала капусту на 1 см), кладемо пампушки і закриваємо щільно кришкою. Тушкуємо хвилин 40 хвилин. Знімаємо обережно кришку і змащуємо штрудлики зеленню з часником. Тетяна Хвиль Переглядів: 746
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |