Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 14:20 20.10.2021 Гуляш-коблерПиріг-коблер - це багато соковитої начинки і трішки тіста зверху, може бути як солодкий, так і закусочний варінт. У мене сьогодні під тістом ховається багато м'яса. Дуже смачна гаряча страва, яка неодмінно вас порадує. Дуже ефектна, її навіть можна подати на святковий стіл.
свинина м'якоть 1,5кг борошно 60гр цибуля 60гр оливкова олія 100мл мелений перець 0,5чл часник 1 зуб мелена червона паприка 1 ст.л. мелена кориця 0,5ч.л. яловичий бульйон 350мл червоне сухе вино (можна замінити бульйоном, але з вином смак багатше і цікавіше) 100мл томатний соус (протерті томати) 200мл червоний солодкий м'ясистий перець 350г сіль за смаком Галушки: борошно 250гр розпушувач 7гр вершкове масло 65гр молоко 100мл сіль щіпка кмин або коріандр 1ч.л. молоко для змащування
Борошно, сіль, розпушувач змішати. Додати масло, розтерти в крихту, влити молоко, замісити еластичне тісто, розкачати пласт товщиною 1 см, вирізати формочкою кола діаметром 4 см змастити зверху молоком.
М'ясо помити, просушити і нарізати однаковими шматочками, обваляти шматочки в борошні і порційно швидко обсмажити. цибулю нарізати півкільцями, часник подрібнити і обсмажити в двох ложках олії до прозорості, додати спеції і бульйон, довести до кипіння. М'ясо покласти в форму до цибулі, все добре перемішати, влити томат, вино, довести до кипіння Перець порізати великими шматочками, перемішати поставити в розігріту до 200 ° С духовку і тушкувати під кришкою 2 години. Збільшити температуру до 240С. Покласти на гуляш галушки, повернути в духовку і готувати без кришки хвилин 15-20, поки вони не стануть пишними і золотистими. Тетяна Хвиль Переглядів: 803
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |