Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 09:06 19.10.2021 Паштет-рієт з грибівДоволі цікава штука, особливо, коли треба внести різноманітність в щоденні сніданки - бюджетно, готується швидко, гарно зберігається в холодильнику.
500гр. шампіньойнів 2 середні цибулини 100гр. вершкового масла 1ч.л.грибного порошку (лісові сушені гриби подрібнені до стану пудри) 1 гілочка тим'яну кілька гілочок петрушки 50мл білого вина 1 зубчик часнику сіль, перець за смаком
Розтоплюємо масло на сковорідці, обсмажуємо цибулю до золотистого кольору, викладаємо порізані гриби, обсмажуємо до тих пір, поки з грибів не випарується вся рідина, і вони набудть золотистого кольору. Солимо, перчимо, додаємо подрібнену зелень, грибний порошок і вино, тушкуємо до повного випарення алкоголю, додаємо подрібнений часник і тримаємо на вогні ще хвилин 5. Готову суміш пробиваємо блендером, але не до однорідного стану. Викладаємо в банку, охолоджуємо і можна подавати на підсмажених тостах, варених яйцях, або як додаток до скремблу, несолодкої вівсянки. Тетяна Хвиль Переглядів: 929
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |