Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 10:41 05.10.2021 Салат з баклажанів в китайському стиліСкажу чесно - з китайського в салаті тільки соус теріякі для маринування баклажанів, кунжут для хрусткої структури і кунжутна олія для заправки, а так звичайний овочевий салат, який я пігледіла в кулінарії Сільпо, там він називається фермерський, я його трохи переробила під свій смак.
2 баклажана 2 помідора 1 невеличка цибулина 50гр. фети 2зубчики часнику 2ст.л.соусу теріякі 1ст.л. оцту 1ст.л.цукру 1ст.л.кунжутної олії (або оливкової) сіль, перець кунжут
Баклажани ріжемо кільцями, солимо і залишаємо на 20-30 хвилин, щоб вийшла гіркота, далі промиваємо і просушуємо. Обсмажуємо до готовності, можна на сухий сковорідці, можна в олії. Готові баклажани викладаємо в миску, додаємо теріякі, подрібнений часник, перемішуємо і залишаємо на годину промаринуватися. Цибулю нарізємо напівкільцями, перетираємо з цукромі, додаємо оцет і теж залишаємо промаринуватися. Томати ріжемо шматочками, додаємо до баклажанів в маринаді, відтискаємо цибулю, теж додаємо до овочів, розкришуємо туда ж фету, заправляємо олією і присипаємо кунжутом. Тетяна Хвиль Переглядів: 1350
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |