Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 11:58 10.09.2021 Кокосово-лавандове печивоРецепт смачного печива завжди актуальний, а якщо ще немає ексклюзивних інгредієнтів і готується лічені хвилини, то рецепт актуальний двічі! З лавандою цього року склалося, кокос - взагалі фрукт всесезонний, тому вважаю, що все доступно, але раптом що, замініть лаванду на ванільний цукор і буде всім щастя!
230гр. масло вершкове 60гр. цукрова пудра - 60 гр, 300гр. борошно 80гр. кокосова стружка 2ч.л. лаванда сушена (квіти) Цукрова пудра для обвалювання печива - 0,5 склянки дрібка солі ⠀
Вершкове масло кімнатної температури збити міксером з цукровою пудрою до пишності. Додати суміш з борошна і солі, і збити до однорідної маси на низькій швидкості. Додати в суміш кокосову стружку, лаванду і акуратно розмішати. Скачати кульки розміром з волоський горіх, викласти на деко, застелене папером для випічки, і поставити в уже нагріту духовку до 180 гр. на 20-25 хвилин. Час запікання залежить від розмірів печива, чим дрібніше печиво, тим часом випічки менше. Запікайте до золотистого кольору.⠀ Ще тепле печиво обваляти в цукровій пудрі, і дати повністю охолонути. ⠀ Тетяна Хвиль Переглядів: 781
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |