Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 09:19 01.09.2021 Фальшиві гриби - готуємо баклажаниУлюблена страва цього сезону у моїй родині - фальшиві гриби з баклажанів. На смак як тушковані грибочкі, швидко і просто готуються, ну і варіант бюджетніший за гриби, крім того підходить для харчвання дітей, а їм гриби бажано не вживати до 14 років, поки не сформуєтьс остаточно підшлункова, ну це, звісно, кожна мама вирішує індивідуально. Отже, баклажани:
На 4 порції: 4 баклажана 2 яйця сирі 1 велика цибулина 1 зубчик часнику 1 лавровий листочок сіль, перець петрушка
Баклажани чистимо від шкірки, ріжемо кубиками, викладаємо в миску, вбиваємо яйця, все ретельно перемішуємо, щоб яйця огорнули кожен кубик баклажану, залишаємо на 30 хвилин. Цибулину обсмажуємо до золотистого кольору. Баклажани обсмажуємо до готовності на окремій сковорідці, додаємо цибулю, подрібнений часник, сіль, перець, лавровий листок, подрібену петрушку і просмажуємо ще хвилин 5, щоб всі аромати і смаки передружилися. Смакує як в гарячому, так і в холодному вигляді. Тетяна Хвиль Переглядів: 907
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |