Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 09:58 30.08.2021 Сливовий пиріг з шоколадом та фундукомРецептів сливових як і яблучних - океан, причому суттєва різниця полягає тільки в різному виді тіста, методу приготування начинки, а якщо взяти окремо бісквітні пироги, то там різниця лише грамовці продуктів та видах доданків до тіста. Сьогодні якраз такий пиріг і показую - простий, смачний пиріг для домашнього чаювання. На форму 24 см: 4 яйця 180гр.цукру 240гр.борошна 1ч.л.розпушувача 230гр.масла кімнатної температури 100гр.фундука 100гр. шоколадних крихт сливи без кісточок
Масло збити з цукром до пухкого стану, по одному додаючи яйця, збиваємо до однорідності. Просіюємо борошно з розпушувачем, перемішуємо, додаємо шоколад. Викладаємо тісто в форму, поверх тіста розподіляємо половинки слив, а поверх слив присипаємо подрібненим фундуком. Випікаємо при 170С 35-40 хвилин, до проби на суху паличку. Раджу не нехтувати шоколадом та фундуком, в крайньому випадку можна замінти горіх на грецький, але таке поєднання смаків та структур дуже вигідно відрізняє цей пиріг від інших бісквітних. Тетяна Хвиль Переглядів: 804
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |