Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 12:31 12.07.2021 Польські варенички на заварному молочному тістіПоки сезон вишень, чорниці, черешні та й сиру можна вибрати ідеального, ділюся рецептом класного тіста - заварне на молоці, кажуть, що таке полюбляють наші сусіди поляки. Не знаю як поляки, а мені дуже сподобалося саме в солодкому варіанті, я ще до тіста додала трішки ванільного цукру, то був вогонь! Я вареники робила з сиром, тому начинку і розпишу сирну. Тісто: 200мл молока 50гр.вершкового масла 450гр. борошна 2 яйця 1ст.л.цукру 0,5ч.л.солі
Молоко з маслом, цукром і сіллю довести до кипіння, зняти з вогню і відразу заварити 150гр.борошна. Трохи охолодити, ввести яйця, розмішати до одноорідної маси, додати борошно, що залишилося. Замісити пружне тісто, загорнути його в плівку і дати відпочити хвилин 30.
Начинка: 600гр.домашнього сиру 1 яйце 2ст.л.цукру 1ст.л.манки (під ніж) дрібка ванільного цукру дрібка солі Все змішати до однорідного стану. Формуємо вареники улюбленим способом, варимо в підсоленій воді. Готові вареники подаємо гарячими, з йогуртом, сметаною, медом та фруктами-ягодами. Тетяна Хвиль Переглядів: 892
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |