Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 09:27 02.07.2021 Печінковий паштет-мусОбожнюю усілякі намазки для бутербродів, все краще за промислову ковбасу. А якщо вони ще готуються максимум хвилин 15, то це просто кайф в чистому вигляді. Так сталося з рецептом патета-муса, чаму саме мус? Готується на вершках, без додавання масла і має надзваичайно ніжну консистенцію, ніби як паштет, але дуже і дуже делікатний. На тост хзі свіжого хліба і з додаванням зелені та овочів - просто ідеально!
На 6 порцій: 300гр. печінки (на свій смак) 1 середня морквина 1 середня цибулина 1 зубчик часнику 100мл вершків від 15% жирності 1ст.л. коньяку сіль, перець, мускатний горіх на кінчику ножа, 0,5ч.л. цедри апельсина чи лимона Все просто - обсмажуємо подрібнені цибулю з часником до золотистого кольору. Як буде готове, відсунули на край сковорідки і обсмажуємо моркву, теж відсунули готову на край, обсмажили печінку 1-2 хвилини, все перемішали, додали спеції і цедру, влили коньяк і вершки, потримали на вогні хвилин 5. Все викладаємо в блендер, пробиваємо до однорідної маси і викладаємо в лоточок, маса може видатися рідкуватою, але вона набуде щільнішої консистенції. Залишаємо в холодильнику на 12 годин і можна споживати. Тетяна Хвиль Переглядів: 762
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |