Рубрики
• Усі
• Події
• Рецепти
• Політика
• Економіка
• Суспільство
• Бізнес
• Освіта
• Культура
• Спорт
• Корисні поради
• Це цікаво


ПіКа

♥ Додати в "Закладки"


Популярне

У Вараському районі поліцейські виявили посів конопель і вилучили наркотики: розпочато досудове розслідування (24649)

Тертий пиріг з сиром та ягодами (4003)

Ванільне морозиво з пармезаном (3548)

На Рівненщині правоохоронці затримали зловмисника, який продавав автомобілі, призначені для ЗСУ (3523)

Курча запечене по-грузинські (чкмерулі) (3350)

Встановлено особу зловмисника, причетного до умисного вбивства у Рівному (3322)

Закуска із запечених баклажанів (3279)

У Рівному чоловік викрав побутову техніку із орендованих квартир (3269)

У Рівному триває підготовка до опалювального сезону (3252)

Баклажан-кебаб в духовці (3143)

У Рівненському районі внаслідок ДТП загинув неповнолітній мотоцикліст (3189)

У Рівненській обласній дитячій лікарні відкрили сімейну кімнату (3172)

18 нових автобусів курсуватимуть вулицями Рівного (3062)

У Рокитному на збуті марихуани викрили місцевого жителя (3108)

У закладах освіти Рівненщини створюють безпечне середовище (3047)

Освіта Рівненщини проходить випробовування війною (2994)

Із російського полону визволили чотирьох військових з Рівненщини (2947)

Правоохоронцю, який застрелив чоловіка у Рівному, повідомили про підозру (3040)

У Сарненському районі внаслідок ДТП загинули двоє братів (2999)

Рівненські аудитори виявили на комунальному підприємстві порушень та недоліків на мільйони гривень (2881)

#новиниРівне,#новиниРівного,#новини...
Печінковий паштет-мус
Тетяна Хвиль

09:27 02.07.2021

Печінковий паштет-мус

Обожнюю усілякі намазки для бутербродів, все краще за промислову ковбасу. А якщо вони ще готуються максимум хвилин 15, то це просто кайф в чистому вигляді. Так сталося з рецептом патета-муса, чаму саме мус? Готується на вершках, без додавання масла і має надзваичайно ніжну консистенцію, ніби як паштет, але дуже і дуже делікатний. На тост хзі свіжого хліба і з додаванням зелені та овочів - просто ідеально!

На 6 порцій:

300гр. печінки (на свій смак)

1 середня морквина

1 середня цибулина

1 зубчик часнику

100мл вершків від 15% жирності

1ст.л. коньяку

сіль, перець, мускатний горіх на кінчику ножа,

0,5ч.л. цедри апельсина чи лимона

Все просто - обсмажуємо подрібнені цибулю з часником до золотистого кольору. Як буде готове, відсунули на край сковорідки і обсмажуємо моркву, теж відсунули готову на край, обсмажили печінку 1-2 хвилини, все перемішали, додали спеції і цедру, влили коньяк і вершки, потримали на вогні хвилин 5. Все викладаємо в блендер, пробиваємо до однорідної маси і викладаємо в лоточок, маса може видатися рідкуватою, але вона набуде щільнішої консистенції. Залишаємо в холодильнику на 12 годин і можна споживати.

Тетяна Хвиль


Переглядів: 1207


Додайте коментар:

защитный код

Нещасний випадок на водоймі на РівненщиніНещасний випадок на водоймі на Рівненщині (26)
08 липня у селі Кримне, Вараської міської територіальної громади стався трагічний випадок під час купання на відкритій...
Завдала ножові поранення знайомому: У Рівному поліцейські затримали зловмисницюЗавдала ножові поранення знайомому: У Рівному поліцейські затримали зловмисницю (24)
Відповідно до освідування у медзакладі на момент скоєння злочину жінка перебувала в стані алкогольного сп’яніння — 1,73 проміле. Наразі вона перебуває в ізоляторі тимчасового...
Запіканка з кабачком та куркоюЗапіканка з кабачком та куркою (28)
...
Наслідки негоди: рятувальники ліквідували наслідки буревію та гасили пожежі у Вараському, Сарненському та Дубенському районахНаслідки негоди: рятувальники ліквідували наслідки буревію та гасили пожежі у Вараському, Сарненському та Дубенському районах (41)
07 липня на території Рівненської області пройшов буревій, що спричинив численні надзвичайні події, зокрема пожежі та повалені...
На Рівненщині археологи виявили середньовічні похованняНа Рівненщині археологи виявили середньовічні поховання (39)
Середньовічні поховання, намистина, писало, старовинний ключ та фрагменти кераміки Х–ХІІІ століть — саме такі знахідки виявлено під час археологічних досліджень, що тривають у селі Пересопниця...
Новий театральний сезон у Рівненському драмтеатрі відкриють прем’єроюНовий театральний сезон у Рівненському драмтеатрі відкриють прем’єрою (43)
Рівненський обласний академічний музично-драматичний театр готується до відкриття нового театрального сезону з гучної...
Підрозділ КАТ 91 Охтирської бригади отримав позашляховик від волонтерів «Української команди»Підрозділ КАТ 91 Охтирської бригади отримав позашляховик від волонтерів «Української команди» (44)
«Українська команда» передала черговий позашляховик на передову....
СБУ затримала агентку рф, яка на замовлення ворога збиралася підірвати популярний готель у РівномуСБУ затримала агентку рф, яка на замовлення ворога збиралася підірвати популярний готель у Рівному (40)
Контррозвідка Служби безпеки запобігла кривавому теракту проти цивільного населення на заході України....

Пошук

Кулінарний конкурс

Кулінарний записник
Кулінарний записник Тетяни-чарівниці



Зареєструватися


Газета "Piвне-Ракурс"



Наші новини на Facebook

Наш Топ-100

QRcode
ПіКа   ПіКа (С) 2013-2024    Всі права захищено.
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове.