Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 11:09 24.06.2021 П`ядина або лаваш по-італійськіНе могла не поділится своїм відкриттям - іатілйськими лепешками (не знаюяк правильно передати зміст слова в перекладі). Родом з регіону Емілія-Романья, вони закохують в себе з першого укуса, справді! Звісно, я колись повернуся до лавашів, але поки наша любов -п'ядини. Готуються буз дріжджів, дуже швидко, дуже приємне в роботі тісто. В дачно-пікніковий сезон аони просто необхідні! Подаємо з курятиною, сиром, шашликом і морем зелені та овочів!
На 12 штук діаметром 18см
400 гр.борошна
140 гр.води
80 гр.молока
40 гр.оливкової олії
10 гр.солі
Замісити з цих інгредієнтів гладке тісто, накрити плівкою і залишити на 30-45 хвилин.
Тісто розділити на кілька частини, кожну розкачати на злегка припиленний борошном поверхні максимально тонко, діаметром скворідки, на якій будете смажити.
Випікати коржі на сильно розігрітій сковороді по 30 секунд з кожної сторони.
Готові коржі складати один на одного і накривати рушником, мені зручніше складати в пакет, так вони доше залишаться м'якими і не засохнуть.
З'їсти їх бажано в ой же день, але готове тісто зберігається в холодильнику до 3 діб. Тетяна Хвиль Переглядів: 868
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |