Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 14:00 31.05.2021 М`ясний рулет з яйцямиКоли набридли котлети, немає часу на готування, такий рулет стане в нагоді - швидко ісмачно. На 6-8 порцій: 1кг фаршу 2 цибулини 3-4 зубчика часнику 4-5 шматочків батону або білого хліба 1 шт. яйце сире 3-4 шт.яйце варене зелень, сіль, перець за смаком
Подрібнюємо цибулю, часник. Батон замочуємо у воді, відтискаємо, додаємо в фарш разом з цибулєю та часником. Вибиваємо туда ж яйце сире, додаємо подрібнену зелень, солимо, перчимо і ретельно відбиваємо. На плівці формуємо м'ясний млинець, на нього викладаємо подрібнені варені яйця, за бажанням можна додати моркву, зелень, оливки. Згортаємо рулетом. Викладаємо на деко, робимо проколи зубочисткою у кількох місцях і змазуємо зверху олією. Випікаємо при 180С 35-40 хвилин. Перед подачею рулет краще охолоити, щоб при нарізанні він тримав форму. Смакує як в теплому вигляді з овочевим гарніром, та і в холодному для бутербродів чи у складі м'ясної тарілки. Тетяна Хвиль Переглядів: 831
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |