Рубрики
• Усі
• Події
• Рецепти
• Політика
• Економіка
• Суспільство
• Бізнес
• Освіта
• Культура
• Спорт
• Корисні поради
• Це цікаво


ПіКа

♥ Додати в "Закладки"


Популярне

У Вараському районі поліцейські виявили посів конопель і вилучили наркотики: розпочато досудове розслідування (17243)

Тертий пиріг з сиром та ягодами (2156)

На Рівненщині правоохоронці затримали зловмисника, який продавав автомобілі, призначені для ЗСУ (2095)

Курча запечене по-грузинські (чкмерулі) (1809)

У Рівному чоловік викрав побутову техніку із орендованих квартир (1796)

Встановлено особу зловмисника, причетного до умисного вбивства у Рівному (1795)

У Рівненській обласній дитячій лікарні відкрили сімейну кімнату (1773)

Ванільне морозиво з пармезаном (1737)

У Рівному триває підготовка до опалювального сезону (1753)

У Рокитному на збуті марихуани викрили місцевого жителя (1728)

Закуска із запечених баклажанів (1715)

Правоохоронцю, який застрелив чоловіка у Рівному, повідомили про підозру (1698)

18 нових автобусів курсуватимуть вулицями Рівного (1653)

У Рівненському районі внаслідок ДТП загинув неповнолітній мотоцикліст (1680)

У закладах освіти Рівненщини створюють безпечне середовище (1652)

У Сарненському районі внаслідок ДТП загинули двоє братів (1662)

Із російського полону визволили чотирьох військових з Рівненщини (1565)

Рівненські аудитори виявили на комунальному підприємстві порушень та недоліків на мільйони гривень (1567)

Баклажан-кебаб в духовці (1556)

Освіта Рівненщини проходить випробовування війною (1540)

#новиниРівне,#новиниРівного,#новини...
Газаров перець
Тетяна Хвиль

15:02 17.08.2016

Газаров перець

Сьогодні рецепт дуже симпатичної овочевої закуски. Це армянська закуска газаров перець. Її можна як закатати на зиму, так і готувати щоразу свіжою, єдине що треба готувати її за кілька днів до подачі, щоб смаки міцніше здружилися.

На 1,5 л:

1кг моркви

500гр.болгарського перцю

400гр.цибулі

200гр.томатної пасти

250мл води

1 стручок гіркого перцю

1ст.л.солі

1ст.л. цукру

1,5ст.л.оцту

зелень за смаком

Миємо і нарізаємо кубиками моркву, цибулю, два види перцю. Обсмажуємо спочатку хвилин 10 моркву, потім додаємо цибулю, через 5 хвилин додаємо перці, зменшуємо вогонь, додаємо томатну пасту, кілька хвилин обсмажуємо, тоді виливаємо воду, додаємо спеції і тушкуємо 20-25 хвилин. Нарізаємо зелень, додаємо до овочів, тушкуємо ще 5 хвилин. Розкладаємо по стерилізованим банкам, закатуємо. А можна просто тримати в холодильнику.

Смачна овочева закуска, яка з легкістю замінить таку звичну картоплю на гарнір, готується швидко, з’їдається ще швидше.

Готувати легко, а готувати для близьких ще й приємно!!!

Тетяна Хвиль

Газаров перець

Газаров перець

Газаров перець


Переглядів: 442


Додайте коментар:

защитный код

На Рівненщині відзначили 80-річчя битви під ГурбамиНа Рівненщині відзначили 80-річчя битви під Гурбами (24)
Традиційно, на третій день Великодня, урочище Гурби, що на Здолбунівщині, стає місцем паломництва, де збираються люди, щоб вшанувати пам'ять загиблих воїнів...
У Сарненському районі нетверезий водій збив дитинуУ Сарненському районі нетверезий водій збив дитину (37)
Автопригода сталася четвертого травня близько 21 години у селі Селець...
За образу дружини — ножем у живіт: жителя Рівненського району затрималиЗа образу дружини — ножем у живіт: жителя Рівненського району затримали (36)
Раніше судимий 41-річний мешканець села Радиславка перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Йому загрожує до восьми років позбавлення...
У Рівненському районі чоловік цвяхом завдав колишній дружині тяжке тілесне ушкодженняУ Рівненському районі чоловік цвяхом завдав колишній дружині тяжке тілесне ушкодження (47)
32-річна жителька села Курозвани госпіталізована до лікарні. Чоловік на період досудового розслідування перебуватиме під...
У Рівному урочисто відзначили 10 річницю створення «АЗОВу»У Рівному урочисто відзначили 10 річницю створення «АЗОВу» (50)
Сьогодні, 3 травня, у Рівному відзначили 10-ту річницю створення підрозділу «Азов». Поблизу муралу пам'яті рівненських бійців "Азову", що на Театральній площі, зібралися рівняни, аби вшанувати мужніх...
У Рівному літні люди отримають понад тисячу Великодніх продуктових пакетівУ Рівному літні люди отримають понад тисячу Великодніх продуктових пакетів (53)
Йдеться зокрема про підопічних Територіального центру соціального обслуговування міста Рівного, а це насамперед літні одинокі люди, особи з інвалідністю та люди, позбавлені можливості самостійно...
Представники Ради безбар’єрності Рівного вивчали нові інструменти комунікації з громадськістю задля побудови відкритого діалогу в громадіПредставники Ради безбар’єрності Рівного вивчали нові інструменти комунікації з громадськістю задля побудови відкритого діалогу в громаді (77)
Розуміючи важливість відкритого та чесного діалогу з громадою, як інструменту побудови безбар’єрності на місцевому рівні, представники Ради безбар’єрності Рівного взяли участь у семінарі,...
Напередодні Великодня у Рівному провели масштабні благодійні акції на підтримку українських військовихНапередодні Великодня у Рівному провели масштабні благодійні акції на підтримку українських військових (44)
Великодні дні – це час, коли ми прагнемо ділитись теплом і любов'ю з ближніми. У Рівному волонтери громадської організації “Рівне Разом” організували цілу низку акцій на підтримку Збройних Сил...

Пошук

Кулінарний конкурс

Кулінарний записник
Кулінарний записник Тетяни-чарівниці



Зареєструватися


Газета "Piвне-Ракурс"



Наші новини на Facebook

Наш Топ-100

QRcode
ПіКа   ПіКа (С) 2013-2024    Всі права захищено.
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове.