|
 Тетяна Хвиль 10:51 16.06.2025
Шампіньйони по-корейськи
Ще одна смачна закуска з грибів - шампіньйони по-корейськи. Я б сказала, що це гриби з овочами, дуже підходять до шашликів, та й просто до смаженої молодої картоплі.
Печериці- 600гр
вода - 500гр
сіль - 1 ч.л.
морква - 1 шт.
цибуля - 1 шт.
перець - 1шт.
сіль - 1 ч.л.
перець Чилі - 0,5 ч.л.
коріандр - 1 ч.л.
суміш перців - 0,5чл.
цукор - 2 ст.л.
оцет - 30 гр.
олія - 50 гр.
часник - 1 головка
Промиваємо гриби, ріжемо навпіл, бланшуємо у 0,5 л води хвилин 5. Моркву, цибулю та перець тонко шинкуємо, додаємо до грибів, туда ж додаємо всі спеції, сіль, цукор, оцет. Акуратно перемішуємо. Олію доводимо до кипіння і заливаємо суміш, швидко перемішуємо. Додаємо подрібнений часник, за бажання зелень, ще раз перемішуємо, викладаємо у ємність, де буде зберігатися і ставимо в холодильник на 12 годин. Тетяна Хвиль
Переглядів: 157
|
|
|
|