Рубрики
• Усі
• Події
• Рецепти
• Політика
• Економіка
• Суспільство
• Бізнес
• Освіта
• Культура
• Спорт
• Корисні поради
• Це цікаво


ПіКа

♥ Додати в "Закладки"


Популярне

У Вараському районі поліцейські виявили посів конопель і вилучили наркотики: розпочато досудове розслідування (22064)

Тертий пиріг з сиром та ягодами (3004)

На Рівненщині правоохоронці затримали зловмисника, який продавав автомобілі, призначені для ЗСУ (2712)

Ванільне морозиво з пармезаном (2561)

Курча запечене по-грузинські (чкмерулі) (2510)

Встановлено особу зловмисника, причетного до умисного вбивства у Рівному (2486)

Закуска із запечених баклажанів (2444)

У Рівному триває підготовка до опалювального сезону (2413)

У Рівному чоловік викрав побутову техніку із орендованих квартир (2416)

У Рівненській обласній дитячій лікарні відкрили сімейну кімнату (2387)

У Рівненському районі внаслідок ДТП загинув неповнолітній мотоцикліст (2362)

У Рокитному на збуті марихуани викрили місцевого жителя (2331)

Правоохоронцю, який застрелив чоловіка у Рівному, повідомили про підозру (2307)

Баклажан-кебаб в духовці (2255)

18 нових автобусів курсуватимуть вулицями Рівного (2244)

Із російського полону визволили чотирьох військових з Рівненщини (2189)

У закладах освіти Рівненщини створюють безпечне середовище (2224)

У Сарненському районі внаслідок ДТП загинули двоє братів (2254)

Освіта Рівненщини проходить випробовування війною (2155)

Рівненські аудитори виявили на комунальному підприємстві порушень та недоліків на мільйони гривень (2118)

#новиниРівне,#новиниРівного,#новини...
Рибна запіканка з маринованими огірками
Тетяна Хвиль

10:29 01.11.2024

Рибна запіканка з маринованими огірками

Максимально проста страва, особливо, якщо у вас залишилося картопляне пюре.

На 4 порції:

філе тріски, хека - 600гр

картопляне пюре - 600гр

огірки мариновані - 4 шт

цибуля - 1 шт

часник - 3 зубчика

Для соусу:

сметана 20% - 200 мл

соус песто - 2 ст.л.

сир твердий - 100гр.

Підсмажуємо порізану цибулю, терті огріки і часник до золотої скоринки, змішуємо з картопляним пюре. Для соусу змішуємо сметану з песто. Форму для запікання змащуємо олєю, викладаємо картопляне пюре, трішки соусу, філе риби, солим, перчим, залишки соусу. Ставимо в духовку на 15-20 хвилин при 200С. Далі присипаємо тертим сиром і запікаємо ще хвилин 5-7. Подаємо гарячим.

Тетяна Хвиль


Переглядів: 92


Додайте коментар:

защитный код

До уваги водіїв та пішоходів!До уваги водіїв та пішоходів! (15)
У вівторок, 3 грудня, з 14:30 до 23:00 на перехресті вулиць Соборна - Н. Арндта (Театральна площа) працівники КП "Міськсвітло" будуть проводити роботи по переключенню світлофорів на нову кабельну...
У Рівному відкриється майстерня Святого МиколаяУ Рівному відкриється майстерня Святого Миколая (14)
На нову святкову локацію запрошує Рівненський обласний краєзнавчий музей вже 4 грудня...
Обласний протипухлинний центр запрошує пацієнтів та відвідувачів пройти опитуванняОбласний протипухлинний центр запрошує пацієнтів та відвідувачів пройти опитування (14)
"Ми прагнемо постійно покращувати якість наших медичних послуг, і ваша думка є надзвичайно важливою для нас. Запрошуємо вас пройти короткий опитувальник, який допоможе нам зрозуміти ваші потреби та...
Кожен третій автобус у Рівному пристосований для перевезення осіб з інвалідністюКожен третій автобус у Рівному пристосований для перевезення осіб з інвалідністю (19)
14 листопада 2024 року відбулося засідання конкурсного комітету з визначення перевізників на міські автобусні маршрути Рівненської міської територіальної...
Зеленський підписав закон про добровільне повернення на службу після СЗЧЗеленський підписав закон про добровільне повернення на службу після СЗЧ (16)
Президент підписав закон про добровільне повернення на службу для тих військових, які вперше самовільно залишили військову частину (СЗЧ) або...
Фундучна картопляФундучна картопля (18)
...
ВІЛ/СНІД у світі праціВІЛ/СНІД у світі праці (19)
1 грудня відзначають Всесвітній день боротьби з ВІЛ/СНІДом...
Печінка по-віденськиПечінка по-віденськи (32)
...

Пошук

Кулінарний конкурс

Кулінарний записник
Кулінарний записник Тетяни-чарівниці



Зареєструватися


Газета "Piвне-Ракурс"



Наші новини на Facebook

Наш Топ-100

QRcode
ПіКа   ПіКа (С) 2013-2024    Всі права захищено.
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове.