Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 10:23 01.10.2024 Японський панкейк-суфлеНеймовірний сніданок, попри існуючу думку про заморочливість японської кухні, ці панкейки готуються досить швидко і з доступних інгредієнтів. Ці ванільні хмаринки прийдуться до смаку самим примхливим гурманам, особливо, якщо прикрасити їх ягодами та медом. На 1 порцію: яйця - 2 шт молоко - 30мл борошно - 40гр мед - 1ст.л. цукор ванільний - 10гр. лимонний сік - 1ч.л. сіль - 0,5ч.л. вершкове масло - 10гр. Все крім білків і цукру змішати в мисці. Білки з цукром збити в стійку піну та вмішати в тісто. Форму маслом замазати і випікати хвилин 20, до проби на суху паличку. По середині, хвилин через 10 після початку випічки, треба зробити надрізи, щоб краще пропеклося. Після закінчення випічки у розріз кладемо вершкове масло. Подаємо відразу з ягодами та медом, а можна просто присипати цукровою пудрою, оскільки сам панкейк помірно солодкий. Тетяна Хвиль Переглядів: 52
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |