Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 10:21 25.09.2024 Крем-суп з гарбуза та грушіПрийшов час самого осіннього овоча - гарбуза. Починаємо з найпростішого - крем-супу, а щоб не було прісно, звично, нецікаво, ми додамо теж осінній, але фрукт, здобримо сиром з пліснявою і на виході будемо мати практично ресторанну страву.
На 4 порції: гарбуз - 600гр цибуля - 1 шт часник - 2 зубчики груша - 1 шт вершкове масло - 40гр вершки 20% - 150 мл мускатний горіх - щіпка сіль та перець за смаком вершки та сир Дорблю для подачі Гарбуз нарізаємо однаковим кубиком і обсмажуємо на маслі з цибулею та часником до злегка рум'яного кольору, потім додаємо грушу і обсмажуємо протягом 3-х хвилин. Додаємо вершки, робимо мінімальний вогонь, накриваємо кришкою і томимо 15 хвилин. Поміщаємо все в блендер, додаємо до смаку мускатний горіх, сіль та перець, пробиваємо до шовковистої маси. Для подачі додаємо жирні вершки та сир Дорблю, трохи зелені за смаком. Тетяна Хвиль Переглядів: 233
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |