
Тетяна Хвиль
19:59 28.07.2024
Грецька закуска-діп «Хтіпіті»
Не треба сміятися, це просто назва, а сама намазка дуже смачна, по-літньому яскрава і корисна. Тож із задоволенням ділюсь рецептом, а ви тим часом охолоджуйте біле вино, підсушуйте хлібчик і готуйте.
перець червоний болгарський - 4 шт
бринза - 250гр
оливкова олія - 1ст.л.
копчена паприка дрібка
часник - 1-2 зубчики
Все просто так, що навіть і писати нема що. Перець запекти до підпалин, прибрати шкірку і насіння, дати охолонути. В чашу блендера розкришити бринзу, додати перець, дірбку копченої паприки, оливкову олію і часник. Все збити до майже однорідної маси. Подавати з підсушеним багетом, луковими крекерами, сухими хлібцями … ну, ви зрозуміли.
Тетяна Хвиль
Переглядів: 960
|
|