Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 13:14 05.06.2024 Плавлений сирОбожнюю домашній плавлений сир! Такий ви точно не купите в магазинах, тому що наш - натуральний, смачний, корисний, а якщо ви додасте, зелень, горіхи, сушені томати, заатар, то це він буде й ексклюзивним. А ще такий сир плюбляють діти, особливо зі свіжими овочами, тому що свіжозварений сир можна використоввати як діп.
350 гр сиру 1 яйце 60 гр вершкового масла 1/2 ч.л солі 1/2 ч.л соди
Змішуємо всі інгредієнти і пробиваємо блендером до однорідності. Варимо на середньому вогні до загущення, постійно помішуючи, маса спочатку може бути грудочками, але потім перетворитися на гладку желейну масу, на все затрачається не більше 3-5 хвилин. Викладаємо у ємність, де будемо зберігати і ставимо в холодильник, щоб охолонув і наьув потрібної консистенції. Тетяна Хвиль Переглядів: 405
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |