
Тетяна Хвиль
13:14 05.06.2024
Плавлений сир
Обожнюю домашній плавлений сир! Такий ви точно не купите в магазинах, тому що наш - натуральний, смачний, корисний, а якщо ви додасте, зелень, горіхи, сушені томати, заатар, то це він буде й ексклюзивним. А ще такий сир плюбляють діти, особливо зі свіжими овочами, тому що свіжозварений сир можна використоввати як діп.
350 гр сиру
1 яйце
60 гр вершкового масла
1/2 ч.л солі
1/2 ч.л соди
Змішуємо всі інгредієнти і пробиваємо блендером до однорідності. Варимо на середньому вогні до загущення, постійно помішуючи, маса спочатку може бути грудочками, але потім перетворитися на гладку желейну масу, на все затрачається не більше 3-5 хвилин. Викладаємо у ємність, де будемо зберігати і ставимо в холодильник, щоб охолонув і наьув потрібної консистенції.
Тетяна Хвиль
Переглядів: 944
|
|