Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 09:20 30.05.2024 Салат «Сoleslaw»Поки ще є молода капустка, раджу приготувати салат американської кухни коулсло. Його можна готувати цілий рік, окільки всі інгредієнти доступні, але з молодих овочів він, звісно, смачніший. Американці полюбляють цей салат подавати до страв з грилю, тож в сезон шашликів рецепт буде доречний. На 4 порції: Капуста білокачанна-300 гр Морква-200 гр кукурудза консервована-200 гр сметана-70 гр майонез-50 гр оцет із білого вина-10 мл гірчиця дижонська-15 гр сіль, перець за смаком За бажанням можна додати зелень
Нарізати тонкими смужками капусту, а моркву можна натерти за допомогою овочерізки або терки для корейської моркви. Кукурудзу відкинути на друшлак. Змішати нарізану капусту та моркву, додати сіль і добре руками перетерти овочі разом із сіллю, щоб овочі стали м'якшими, з молодими овочами цей крок можна пропустити. В окремій мисці з'єднати сметану, майонез, оцет та гірчицю. Додати заправку до овочів та перемішати. Додати кукурудзу і знову перемішати. Поставити у холодильник, щоб салат добре настоявся. Наступного дня він стає смачнішим. Тетяна Хвиль Переглядів: 465
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |