Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 11:01 21.03.2024 Мариновані оливкиЦі оливки стануть чудовою закускою. Ви можете подавати їх окремо або з вершковим лабне, всі ж бачили ці красиві подачі на дерев'яних дошках? Ще такі оливки можуть бути прекрасним доданком до будь-якого салату, або одним з інгредієнтів на закусочних шпажках, тобто варіацій багато, аби було бажання.
2 банки (по 314мл) зелених оливок 1 ст. подрібнених волоських горіхів 4 зубчики тертого часнику 2 ст.л. сушеної м'яти 1/4 ст. увареного яблучного оцту 1/4 ст. оливкової олії
У велику миску додайте оливки, волоські горіхи, часник, м’яту, оцет і оливкову олію. Перемішайте, щоб добре з’єднати. Поставте миску в холодильник для маринування мінімум на 2 години. Для увареного оцту беремо яблучний оцет і цукор в рівних пропорціях, доводимо до кипіння і уварюємо приблизно хвилин 5 на вогні вище середнього, охолоджуємо. Такий оцет є замінником соусу бальзамік, його можна додавати до салатів, маринадів. Тетяна Хвиль Переглядів: 503
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |