Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 10:53 16.02.2024 Мідії в соусі «блю-чиз»Захотілося мідій, згадала, як смачно їх готують та подають в Бельгії, адаптувала під наші наші реалії і теж смакували. Не люблю возитися зі створками, тому відразу взяла очищені.
На 4-6порцій: мідії очищені - 500 гр; сир із блакитною пліснявою - 50 гр; вершки 20% - 150 гр; часник 2 маленькі зубчики; петрушка 2-3 гілочки; панірувальні сухарики
Мідії промити, оглянути на предмет уламків і прибрати розбиті. У маленькому сотейнику нагріти вершки, розтопити нарізаний кубиками сир у вершках і часник видавлений. Додати мідії, протушкувати хвилин 5-7, щоб мідії добре прогрілися. Зверху посипати дрібно нарубаною петрушкою та панірувальними сухарями. Не перетримайте, тому що м'ясо мідій вже варено-морожене і багато хто скаржиться, що мідії виходять гумовими. Нам смаквало зі смаженою картоплею. Тетяна Хвиль Переглядів: 523
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |