Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 11:20 07.02.2024 СамсаДуже смачні пиріжечки, тісто практично не потребує уваги, дуже соковиті. Ідеально зробити маленькими і подавати до бульону, але просто із чаєм вони теж класні. Тісто універсальне, тож якщо ви замість улюбелного фаршу візьмете подрібнений сулугуні, адигейський сир, то хрумкі хачапурі вам забезпечені.
Для тіста: борошно-500-550гр вода-300гр сіль-1 ч.л. масло вершкове-200гр
Для начинки: фарш - 600гр
Борошно, воду, сіль з'єднати, дуже добре вимісити. Залишити відпочивати на 1-2 години, потім розділити тісто на 5 рівних частин. Розкачати дуже тонко тісто, після відпочинку воно розкочується легко. Змазати кожну сторону розтопленим вершковим маслом і згорнути конвертом. Розкачати, змазати знову і знову згорнути конвертом. Залишити тісто в холодильнику на всю ніч. Тісто дістати з холодильника і розкачати в пласт десь 3-5 мм завтовшки. Розділити на квадратики. Викласти начинку, загорнути, змазати яйцем, зробити надріз ножем, посипати кунжутом. Випікати за 200 градусів 15-20 хвилин. Тетяна Хвиль Переглядів: 667
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |