Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 11:58 24.01.2024 Турецький суп із сочевиціДуже зимовий, пряний, ароматний супчик. Сочевицю беремо червону, вона швидше вариться, але для впевненості її краще замочити на ніч, а тоді додавати в суп.
На 4-6 порцій: сочевиця (суха) 200гр картопля 3шт помідори 600 гр (або 1 банку у власному соці) морква 1шт. цибуля ріпчаста 1шт перець болгарський 2шт сіль, чорний перець фарш для фрикадельок 300-400гр часник 2-3 зубчики зелень, сметана для подачі
У киплячу воду закидаємо фрикадельки. Як тільки вони закиплять, прибираємо накип і закладаємо промиту сочевицю. Хвилин через п'ять додаємо картопля, порізану кубиками. У цей час на сковорідці обсмажуємо цибулю та моркву, додаємо болгарський перчик, нарізаний кубиками та тушкуємо пару хвилин. Потім додаємо натерті помідори і тушкуємо хвилин 10. Потім додаємо нашу обсмажку в каструлю. Солимо, перчимо, додаємо подрібнений часник. Варимо суп до готовності. Розливаємо по тарілках та додаємо зелень, зелень. Тетяна Хвиль Переглядів: 614
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |