Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 10:22 09.11.2023 Яблучні мафіниСама осіння випічка - ароматна, тепла, з великою кількістю яблук. Такий мафін до ранкового чаю чи кави, перекус дитині до школи як маленький прояв любові і турботи.
На 12 стандартних кексів: 200гр.масла 150гр.цукру 3яйця 250гр.борошна 7гр.розпушувача ванільний цукор, кориця за смаком 3 великих яблук дрібка солі
Масло кімнатної температиру збиваємо з цукром та спеціями (заради експеременту додала ще трішки кардамону), додаємо по одному яйця, не перстаючи збивати. Тоді просіюємо борошно з розпушувачем та сіллю, лопаткою перемішуємо і додаємо порізані яблука. Я ріжу кубиками, обов'язково знімаю шкірку. Яблука беру з кислинкою, щоб відчувався контраст смаків. Готове тісто викладаємо у формочки та випікаємо у розігрітій до 180С духовці 20-25 хвилин. За бажанням кекси зверху можна присипати штрейзелем: 50гр.борошна, 50гр.цукру, 50 гр.дуже холодного масла - перетерти все в крихти. Готові, охолоджені кеси присипаємо пудрою. Тетяна Хвиль Переглядів: 809
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |