Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 09:36 06.10.2023 Кабачкові оладки з ікроюЯ раніше кабачкові оладки окрім як зі сметаною не уявляла, але час потроху змінює - з'явилося бажання урізноманітніти сметану, а отже почала робити різні соуси. А нещодавно побачила ще один спосіб подачі - з ікрою. Це супер, на мій смак - цікавіше як з лососем. Все просто - смажимо класичні оладки: кабачки – 500 г яйце – 1 шт. борошно – 3 ст. л. сіль, лимонний перець, подрібнена зелень.
Натерті кабачки трохи присолюю і залишаю на 10 хвилин, тоді віджимаю від зайвої рідини. З'єдную з яйцем, борошном та перцем. Смажу на середньому вогні на оліі з обох боків. Подаю так - до 100гр. сметани від 21% додаю трохи цедри лимону і 1ст.л. жирних вершків. На готові кабачки викладаю цей соус, а зверху ложечку ікри мойви або тріски. Тетяна Хвиль Переглядів: 806
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |