Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 12:00 25.09.2023 Латвійські сирні булкиМушу поділитися рецептом, яким користуюся вже більше 10 років - неймовірно запашні булки у вигляді міні-бантончиків з твердим сиром не залишають байдужими нікого.
Опара 250гр борошна 100гр води 75гр молока 7гр свіжих дріжджів Бродіння опари 1,5 години
Тісто вся опара 250гр борошна 10гр масла 10гр олії 15гр яйця 7г солі 100г твердого сиру (потерти на велику тертку або порізати кубиками) 125гр води
Замісити м'яке, середньої консистенції тісто, що відлипає від рук. Даємо підійти тісту 2 години, через годину зробити одну обминку (або складання), я люблю робити дві, через 30 хвилин кожна. Готове тісто розділити на порції (я ділила на 8 частин по 110г), підкатати в кулі, дати попереднє вистоювання 15 хв. Потім сформувати батончики із загостреними кінцями та відправити на остаточне вистоювання на 45-60хвилин. Перед випічкою зробити на кожному по 4 косих надрізи. Випікати при 220С 20-25хвилин. Тетяна Хвиль Переглядів: 741
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |